SKY RESTAURANT

Панорамскиот поглед од Sky ресторанот е нешто што постојано ќе Ве освојува.
Од овде ќе ја видите целосната приказна на градот и неговото живописно окружување од Водно со Милениумскиот Крст, Шар Планина и Скопска Црна Гора.

Додека уживате во храната, ќе бидете воодушевени од елеганцијата и луксузноста на ентериерот, збогатен со лустери од Swarovski кристали и релјефни уметнички дела со мотиви од старо Скопје. VIP делот нуди поинтимна атмосфера за опуштени разговори или едноставно уживање во живата изведба на музиката со виолина и пијано.

Менито нуди префинет избор на локални специјалитети, ориентални јадења, препознатливи вкусови на медитеранот и најубави интернационални јадења, во комбинација со домашни и странски вина.

 

BOOK NOW