21 Mar

Појадок мени

Појадок понудата важи од 08:00 до 12:00 часот.

 

13059737_10209187450793604_2022814098_nОмлет мешан ( Јајце 3, пилешка шунка, домат, кратсавица, леб, ајдамер)
Со појадокот следува јогурт или сок.

150 денари

 

13059737_10209187450793604_2022814098_n

Омлет со зеленчук ( Јајце 3, домат, шампињони, краставица, пиперка, тиквица, леб)
Со појадокот следува јогурт или сок.

150 денари

13059737_10209187450793604_2022814098_nОмлет (Јајце 3, домат, краставица, маслинки, леб)
Со појадокот следува јогурт или сок.

120 денари

 

13023690_10209187443193414_2018609404_nПилешка чорба ( пилешки стек, компир, морков, пилешка супа, леб)

100 денари