DIVAN БИСТРО БАР

Lounge Bar Divan е идеално место за пауза од деловните обврски или за релаксација со семејството и пријателите.

Од разновидните понуди на менито ги издвојуваме сендвичите, пиците и разните видови на торти и колачи. Влезот од барот ќе ве импресионира со својот изглед и аристократската грациозност. Уживајте во богатиот неокласичен ентериер кој е надополнет со летната тераса. Барот Ви нуди магични моменти со поглед на Камениот мост како и фонтаните и музеите на плоштадот Филип II.

 

Менито има на понуда различни сендвичи, торти и многу вкусни видови на пици.

 

BOOK NOW