ДЕЛОВНИ УСЛУГИ ВО ХОТЕЛ STONE BRIDGE

ДЕЛОВНИ УСЛУГИ ВО ХОТЕЛ STONE BRIDGE

За деловниот престој на гостите, хотелот Stone Bridge обезбеди софистицирана технолошка опрема за реализација на конференции, презентации, семинари, предавања, прес-конференции и останати видови на настани. Хотелот нуди конференциска сала со капацитет од 120 лица и една Вип конференциска соба за 20 лица. Stone Bridge го има задоволството да организира деловни настани за следните деловни клиенти: Сите амбасади во Р. Македонија, Светска Банка, NATO, EVN, TAV, Фудбалска асоцијација на Македонија, Македонски Телеком, Владини и Не-Владини институции, OECD, USAID, MAPAS, Алкалоид и уште многу други медицински конгреси.

 

Типови на распореди во конференциските сали:

 

Conf

 

1. U-Систем (до 42 столици) 2. Театар Систем (до 130 столици) 3. Школски систем (до 52 столици)

Доколку имате потреба да резервирате конференциски услуги, ве молиме да се обратите на marketing@stonebridge-hotel.com или на телефон: + 389 2 32 44 900

stone-bridge-hotel-conference-hallstone-bridge-hotel-conference-hall-02

ОДРЖАНИ КОНФЕРЕНЦИИ

BOOK NOW