НУДИМЕ ЦЕЛОСНА ТЕХНИЧКА ОПРЕМА, ОРГАНИЗАЦИСКА ПОДДРШКА КАКО И НАЈСОВРЕМЕНИ УСЛУГИ НА ДЕЛОВНА КОМУНИКАЦИЈА, КУРИРСКА СЛУЖБА, ПРЕВЕДУВАЧИ И ОРГАНИЗАЦИЈА НА СЛУЖБЕНИ ПАТУВАЊА.

poolРЕКРЕАТИВНИ УСЛУГИ ВО ХОТЕЛ STONE BRIDGE

Негувајте ги телото, умот и духот на софистициран и ефективен начин.
Хотелот Stone Bridge нуди фитнес сала со гардероби и туш кабини.

Рекреирајте се во базенот или едноствано уживајте во џакузито. Опуштете се во сауната и релаксирајте се со третманите на салонот за масажа.

leisure-01 leisure-02 leisure-03

BOOK NOW