Enjoy
Spa Master
The Finest Spa On Earth
Perfect Place For Dining
Sed posuere consectetur est at lobortis. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

За Нас

Хотелот Stone Bridge се наоѓа веднаш до Камениот мост, кој датира од 15-ти век и е главен симбол на Скопје. Сместен директно во културниот и комерцијален центар на градот, хотелот е одлична база од која може да започнете со откривање на македонското наследство.

Услуги

За деловниот престој на гостите, хотелот Stone Bridge обезбеди софистицирана технолошка опрема за реализација на конференции, презентации, семинари, предавања, прес-конференции и останати видови на настани.

ВПЕЧАТОЦИ

Видео

Hotel Stone Bridge

Галерија

Новости

BOOK NOW